‘Er is een akkoord: Belangrijk nieuws over comeback van Onuachu bij KRC Genk’

‘Er is een akkoord: Belangrijk nieuws over comeback van Onuachu bij KRC Genk’
Zaterdag 02 september 2023 - 16:00   I   door Redactie

Het zou ons niet verbazen mocht Dimitri De Condé er de afgelopen nachten van wakker hebben gelegen: het transferdossier van Paul Onuachu. KRC Genk wil graag stunten door hem terug naar de Cegeka Arena te halen.

Maar dat lijkt moeilijker dan aanvankelijk gedacht. Vrijdagochtend hadden Genk en Southampton een akkoord over een uitleenbeurt met verplichte aankoopoptie, maar de Engelse tweedeklasser kwam in laatste instantie met bijkomende eisen op de proppen. Een transfer leek dus plots veraf.

Maar nu meent Het Belang van Limburg te weten dat de vicekampioen het nog niet heeft opgegeven. Meer zelfs, Genk zou al een mondeling akkoord hebben met de Nigeriaanse spits. Ze zijn het eens over de persoonlijke voorwaarden, die dus geen struikelblok zullen vormen.

Veel tijd hebben de Limburgers wel niet meer. De transfermarkt sluit de deuren pas op 6 september, maar maandag is het al de laatste dag om spelers in te schrijven voor de Conference League. Er zit dus haast achter, al is Onuachu zeker niet het enige target dat De Condé op zijn lijstje heeft staan. Wordt snel vervolgd…

Poll: Zal Onuachu volgende week opnieuw in de Cegeka Arena rondlopen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Southampton

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024