‘Charles De Ketelaere verbaast Club-fans compleet en pakt monumentaal uit’

‘Charles De Ketelaere verbaast Club-fans compleet en pakt monumentaal uit’
Woensdag 05 april 2023 - 19:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft intussen al meer dan een volledig kalenderjaar niet meer gescoord. De Rode Duivel moet zich de laatste maanden tevredenstellen met een beperkt aantal speelminuten bij AC Milan.

Gelukkig voor De Ketelaere kan hij zijn zinnen soms ook verzetten met projecten die niets met voetbal te maken hebben. Het Belang van Limburg meldt dat de Rode Duivel bouwplannen heeft. Brugge ligt hem ook na zijn vertrek bij Club duidelijk nog steeds nauw aan het hart, want samen met een aantal familieleden heeft hij geïnvesteerd in de Brugse binnenstad.

Hij heeft namelijk een omgevingsvergunning aangevraagd voor een restauratieproject van een oude brouwerij die al negentig jaar leegstaat. De site — die in 2004 nog beschermd werd als monument — willen ze graag ombouwen tot vier appartementen. De kelder zou dan weer omgevormd worden tot een parking.

Ze willen naar verluidt zelfs een autolift laten installeren om de parking te kunnen bereiken. “Alle ingrepen zullen worden uitgevoerd met respect voor de aanwezige erfgoedelementen”, staat er in de vergunningsaanvraag te lezen. Het is niet duidelijk of De Ketelaere zelf ook in de brouwerij — gekend als De Sterre of Ten Ezele — wil gaan wonen.

Poll: Vind jij dit een leuk project van Charles en co.?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024