Real Madrid-fans spuwen onverwachts Eden Hazard helemaal uit: “Je had één job!”

Real Madrid-fans spuwen onverwachts Eden Hazard helemaal uit: “Je had één job!”
Dinsdag 06 september 2022 - 22:15   I   door Redactie

Real Madrid trapte dinsdagavond zijn Champions League campagne op gang. Ze moesten in hun eerste wedstrijd voorbij Celtic Glasgow zien te geraken.

Maar na een half uur spelen, bij een 0-0 tussenstand, sloeg het noodlot al toe. Sterkhouder Karim Benzema moest het veld namelijk geblesseerd verlaten. En waar er een speler het veld verlaat, moet er een andere hem natuurlijk vervangen.

Dinsdagavond was die eer weggelegd voor Eden Hazard. De Rode Duivel krijgt niet veel speelkansen bij Real Madrid, dus dat hij tegen Celtic een uur mag meedoen zal hem ongetwijfeld een boost geven. Al na minder dan vijf minuten wist de Rode Duivel een enorme kans de nek om te wringen.

De Real Madrid-fans op Twitter zijn dan ook niet mals voor de Rode Duivel: “Verlaat mijn club a.u.b.” , klinkt het bij een supporter. “Hazard moet wel de slechtste Real-speler ooit zijn”, doet een collega-supporter er nog een schepje bovenop. Maar na de rust mochten al die commentaren de vuilbak in.

Totale ommekeer

Want Hazard verbaasde iedereen met een totale ommekeer. In de vorm van een knappe prestatie die naast een aantal mooie bewegingen ook een assist voor de 0-2 én vooral nog eens een doelpunt op zijn naam bevatte. Zodat hij meer dan zijn aandeel in de uiteindelijke 0-3-zege had. Afwachten of hij die lijn kan doortrekken.

Poll: Snap jij dat Eden Hazard nog steeds bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Celtic Glasgow

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023