‘Anderlecht voert de druk op en maakt opvallende beslissing over sterkhouder’

‘Anderlecht voert de druk op en maakt opvallende beslissing over sterkhouder’
Zaterdag 13 augustus 2022 - 19:30   I   door Redactie

Anderlecht blijft van zich laten horen op de transfermarkt. Paars-wit wil nog enkele spelers verkopen én nog een aantal versterkingen aantrekken.

Eén van de dossiers waar momenteel het meeste aandacht aan besteed wordt is dat van Francis Amuzu. De vleugelspeler van Anderlecht stond op het punt aan te sluiten bij OGC Nice, maar de deal knapte toch nog af.

Volgens het Franse L’équipe zou Anderlecht niet willen buigen voor 8 miljoen euro, het bedrag dat Nice geboden had. Dankzij de transfer van Gomez, heeft paars-wit genoeg geld om de verkoop van Amuzu niet prioritair te maken.

Daarnaast hopen ze er op dat Amuzu de dubbele confrontatie tegen Young Boys Bern nog afrondt. Mocht Anderlecht zich plaatsen voor de Conference League, dan hebben ze een extra troef om een vervanger te overhalen.

Het plan

Anderlecht gaat dus niet akkoord met het bod van 8 miljoen euro. De recordkampioen wil de prijs voor Amuzu minsten opdrijven tot 10 miljoen euro. Ook ziet het er naar uit dat ze het dossier liefst zo lang mogelijk willen laten aanslepen. Dat speciaal om Amuzu de laatste voorronde van de Conference League nog te laten spelen.

Poll: Vind jij 10 miljoen euro een goede prijs voor Amuzu?

TAGS  I  Anderlecht  I  OGC Nice

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022