'Nu al groot probleem voor spoorloze Charly Musonda Jr. bij Zulte Waregem'

'Nu al groot probleem voor spoorloze Charly Musonda Jr. bij Zulte Waregem'
Donderdag 23 juni 2022 - 10:00   I   door Redactie

Het is in aanloop naar een nieuw seizoen altijd uitkijken welke nieuwe namen zich op training of in oefenwedstrijden laten opvallen.

In dat opzicht keken de supporters van Zulte Waregem uit naar de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van Harelbeke. Want met Charly Musonda Jr. traint er sinds een week immers een grote naam mee.

Alleen was daar tegen Harelbeke niets van te merken. Meer zelfs, Het Nieuwsblad weet dat de aanvallende middenvelder al enkele dagen niet meer te zien was op de oefenvelden en ook de oefenmatch aan zich voorbij liet gaan.

"Het heeft niets te maken met oudere blessures of een nieuwe blessure", aldus trainer Mbaye Leye tegenover de krant. "Het gaat om een familiaal probleem en we wisten dat hij niet de hele week zou kunnen komen. Normaal gezien sluit hij volgende week weer aan."

Toekomst?

Geen blessure dus volgens de coach, want door zijn voorgeschiedenis werd daar al snel naar verwezen. Maar dan nog wordt een mogelijke toekomst voor Musonda bij Essevee door de buitenwereld al stevig in vraag gesteld. Al is Leye de eerste om dat te bestrijden.

"Het heeft geen zin om het te pushen. Charly is een vrije speler en als hij bij ons wil meetrainen om ritme op te doen, dan is hij altijd welkom. Als wij dan vinden dat hij fit oogt en hij wil blijven, dan kunnen we een akkoord proberen te vinden."

Poll: Denk je dat het nog goed komt met Charly Musonda Jr.

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  Vitesse  I  Celtic Glasgow  I  Betis

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024