'Geen Kompany, geen transfer: Anderlecht baalt en grijpt naast JPL-sensatie'

'Geen Kompany, geen transfer: Anderlecht baalt en grijpt naast JPL-sensatie'
Vrijdag 03 juni 2022 - 11:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht moeten ze de voorbije jaren creatief uit de hoek komen om zich te versterken. Maar met het vertrek van Kompany valt een aantrekkingspool weg.

En dat is niet niet eens overdreven, getuige het transferdossier van Rabbi Matondo. De 21-jarige Welshman ontpopte zich vorig seizoen tot een sensatie bij Cercle Brugge en trok zo de aandacht van heel wat Belgische topclubs.

The Guardian stelt nu dat de pijlsnelle spits zéér dicht bij een akkoord met Anderlecht stond, maar dat was dus vóór het vertrek van Vincent Kompany. Een gemiste kans, want het is meteen ook één van de redenen waarom Cercle Brugge niet tot een akkoord kwam met Matondo.

En groen-zwart de aankoopoptie van drie miljoen euro bij Schalke 04 niet kon lichten. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop en Anderlecht leek hem de ideale club. Naast nog andere Belgische topclubs zijn ook de Schotse topclubs Celtic Glasgow en Glasgow Rangers geïnteresseerd.

Poll: Snap je dat een speler zijn keuze voor een club door een trainer laat bepalen?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Schalke 04  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Celtic Glasgow  I  Glasgow Rangers

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023