'Club Brugge verwelkomt Carl Hoefkens meteen met spectaculaire transfer'

'Club Brugge verwelkomt Carl Hoefkens meteen met spectaculaire transfer'
Donderdag 26 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Terwijl iedereen nog aan het bekomen is van het nieuws dat Carl Hoefkens volgend seizoen de nieuwe trainer van Club Brugge wordt, maakt blauw-zwart verder werk van versterkingen.

En volgens het Spaanse medium Relevo gaan de Bruggelingen Ferran Jugtla binnenhalen, een 23-jarige aanvaller die zowel als centrumspits als als flankaanvaller kan opereren, het ideale profiel dus voor Club Brugge.

Het jeugdproduct van Espanyol speelt sinds vorige zomer voor de beloften-ploeg van Barcelona, waar hij ook al in actie kwam bij de grote jongens. Omdat Jugtla absoluut meer aan spelen wil toekomen op het hoogste niveau aast hij op een vertrek.

Naast Club Brugge toonde ook Villarreal grote interesse, maar het feit dat hij in Brugge Champions League-voetbal kan spelen zou de keuze van de spits doen overhellen hebben naar de Belgische kampioen. 

Ervaring

Nog volgens het medium staat de transfer op het punt afgerond te worden. Jugtla zou tussen vijf en zeven miljoen euro moeten kosten. Dat blauw-zwart ervaring heeft met spaanstalige spelers zou de integratie moeten bevorderen.

Poll: Denk je dat zo'n jongen een meerwaarde kan zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Espanyol  I  Villarreal

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022