'Te gek voor woorden: Hein Vanhaezebrouck moet plots Anderlecht helpen'

'Te gek voor woorden: Hein Vanhaezebrouck moet plots Anderlecht helpen'
Woensdag 20 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

De beker is niet alleen een prijs voor AA Gent, maar ook een persoonlijke overwinning voor Hein Vanhaezebrouck. Waarmee hij een vieze smaak kan doorspoelen.

Namelijk die van zijn mislukte passage bij Anderlecht. Dat is op mentaal vlak behoorlijk lang blijven steken bij de trainer, maar nu kan hij daar eindelijk een streep onder trekken. Al is het de ironie van het lot dat Anderlecht nu uitgerekend op Vanhaezebrouck rekent.

Want door het feit dat paars-wit de bekerfinale verloor heeft het nu nog altijd geen Europees ticket en zou het - indien de Brusselaars vierde eindigen in play-off 1 - barragematchen moeten spelen tegen de winnaar van play-off 2.

Een scenario dat Anderlecht wil vermijden, omdat het dan altijd kan mislopen. En dus is het hopen dat AA Gent die play-off 2 wint, want dan vallen die barragematchen weg en heeft paars-wit Europees voetbal beet. Rekenen op Hein dus. Te gek voor woorden.

Poll: Denk je dat Gent play-off 2 gaat winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024