'Anderlecht en Gent twijfelen niet en gaan de strijd aan voor JPL-revelatie'

'Anderlecht en Gent twijfelen niet en gaan de strijd aan voor JPL-revelatie'
Donderdag 07 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Wie zal het laatste ticket voor de Champions' Play-Offs bemachtigen? Het gaat nog tussen Anderlecht en AA Gent. Ondertussen strijden beide clubs ook met elkaar voor een smaakmaker van Cercle Brugge.

Cercle Brugge greep net naast een ticket voor play-off 2 en wil volgend seizoen beter doen, maar dat zal dan vermoedelijk zonder sterkhouder Leonardo Lopes zijn. Er wordt serieus aan zijn mouw getrokken. Naar verluidt zijn Anderlecht en AA Gent bijzonder gecharmeerd door de 23-jarige middenvelder.

"Hij staat in de belangstelling van een pak ploegen, grote in België en ook in het buitenland. Het wordt moeilijk om Leo te houden", zei technische directeur Carlos Aviña bij Krant van West-Vlaanderen. "Hij ontpopte zich tot een van de sterkhouders. Mocht hij uiteindelijk toch vertrekken, halen we sowieso iemand met hetzelfde talent en capaciteiten in huis."

Anderlecht toonde afgelopen zomer al interesse in de Portugees, maar tot een transfer kwam het toen niet. Vermoedelijk gaan ze in de zomer een nieuwe poging wagen. Ook bij AA Gent zijn ze op zoek naar een nieuwe middenvelder, want Odjidja en Kums geraken ook stilaan op leeftijd.

Poll: Zou Leonardo Lopes een versterking zijn voor Anderlecht en Gent?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Cercle Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024