'Bestemming van Charles De Ketelaere ligt mogelijk vast met nieuwe gegadigde'

'Bestemming van Charles De Ketelaere ligt mogelijk vast met nieuwe gegadigde'
Vrijdag 25 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge moeten ze rekening houden met het vertrek van enkele sterkhouders. Zo trekt Noa Lang nagenoeg zeker de deur achter zich dicht. Daarnaast is er enorm veel interesse voor Charles De Ketelaere.

Milan heeft het goudhaantje van Club Brugge al langer op de radar, maar ook Leicester City en Napoli maakten hun interesse al bekend. Waar hij precies naartoe gaat, is nog koffiedik kijken, maar het ziet er alleszins naar uit dat het de Serie A zal worden.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft nu ook Lazio De Ketelaere hoog op het verlanglijstje gezet. Daar moeten ze op zoek naar een nieuwe spelmaker. Dat betekent dat ze hem dus niet zullen uitspelen in de spits, maar wel op de '10'. Opvallend, want heel wat Belgische analisten vinden nochtans dat hij beter uit de verf komt in de spits.

Het enige struikelblok is - zoals wel vaker - het financiële plaatje. Lazio moet hopen op het vertrek van enkele spelers om geld vrij te maken voor De Ketelaere. Luis Alberto en ex-Genkie Sergej Milinkovic-Savic zouden alvast flirten met een vertrek.

Poll: Zou de Italiaanse competitie de beste keuze zijn voor Charles De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Leicester City  I  Napoli  I  Lazio

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022