Hein Vanhaezebrouck keihard aangepakt: "Hoe is het mogelijk?"

Hein Vanhaezebrouck keihard aangepakt:
Woensdag 04 augustus 2021 - 19:00   I   door Redactie

Wat het seizoen van de rehabilitatie moest worden voor AA Gent is na twee speeldagen met één op zes uitgedraaid op een serieuze ontgoocheling. En daarvoor wordt ook gekeken naar de trainer.

Sommigen wijzen vooral naar de spelers die tegen Beerschot een 2-0-voorprong uit handen gaven omdat ze te overmoedig werden. Maar niet Marc Degryse. Die schrijft in Het Laatste Nieuws de gedragingen van de spelers net toen aan de coach.

"Dat is het 'm net!", spuwde de analist zijn gal. "Tissoudali vertelde na de match dat hij op zoek wou naar de 3-0 terwijl andere spelers liever de match dood maakten. Hoe is het mogelijk dat een trainer als Hein niet in staat is om zijn ploeg één en dezelfde boodschap mee te geven?"

"Daar dient een coach toch voor?", raasde Degryse verder. "Ik snap echt niet dat AA Gent na de 2-0 met twee verschillende gedachten voetbalde." Dat de AA Gent-trainer daar ervaren spelers genoeg voor heeft, veegde de ex-Rode Duivel ook van tafel.

Naar zichzelf kijken

"Wel, de opmerking die Tissoudali gaf na de wedstrijd had-ie ongetwijfeld gehoord van Vadis en die zal ermee geconfronteerd zijn door Vanhaezebrouck." Het besluit van Degryse: "Maar Hein moet naar zichzelf kijken, híj moet zijn ploeg op dezelfde lijn krijgen."

Poll: Vind je dat Degryse gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  STVV  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024