'Noa Lang speelt het hard voor droomtransfer, Club Brugge grijpt in'

'Noa Lang speelt het hard voor droomtransfer, Club Brugge grijpt in'
Zaterdag 26 juni 2021 - 21:00   I   door Redactie

Blijft hij bij Club Brugge of niet? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt. Noa Lang is na een uitstekend seizoen grof wild op de transfermarkt. De 22-jarige Lang droomt van een avontuur in een topcompetitie en heeft dat binnenskamers ook duidelijk gemaakt.

Leeds United trekt nu al een tijdje aan de mouw van Lang. De Nederlander is gecharmeerd door de interesse van The Whites en liet aan de betrokken partijen reeds weten dat hij de overstap wil maken.

Lang zet Club Brugge op die manier natuurlijk met de rug tegen de muur. Als de speler écht weg wil, zal blauw-zwart hem niet op andere gedachten kunnen brengen. Hem tegenhouden, lijkt zinloos - met een ontevreden Lang ben je immers nog verder van huis.

Club plooit (voorlopig?) niet

Toch is Club Brugge niet van plan om Lang zomaar zijn zin te geven. The Mirror schrijft dat Club Brugge aan Leeds United heeft laten weten dat het niet van plan is om mee te werken aan een deal.

Club wil Lang liefst niet verkopen. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert oordelen dat het te vroeg is om de aanvaller van de hand te doen. Zij willen Lang nog één seizoen houden en dan voor de jackpot verkopen. Benieuwd wat Lang daarvan zal denken...

Poll: Denk jij dat Noa Lang komend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds United  I  AC Milan

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022