'Club Brugge gaat niet te weigeren aanbod op Noa Lang aanvaarden'

'Club Brugge gaat niet te weigeren aanbod op Noa Lang aanvaarden'
Vrijdag 11 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang kende een uitermate goed debuutjaar in de Jupiler Pro League. Met zijn versnellingen, dribbels en goals toonde de Nederlander zich vaak ongrijpbaar voor verdedigers. Nu is het de vraag of Club Brugge de 21-jarige Lang gaat kunnen houden.

Lang wil een vertrek niet uitsluiten. Als er zich ploegen uit grote competities melden bij Club Brugge, wil de aanvaller kunnen nadenken over zijn toekomst. Én eventueel ook kunnen vertrekken. Lang is ambitieus en wil zo snel mogelijk hogerop.

In dat opzicht zou een transfer naar Leeds United hem wel kunnen aanspreken. The Whites spelen onder trainer Marcelo Bielsa aanvallend en attractief voetbal. Iets wat Lang toch op het lijf is geschreven.

Leeds United volgt Lang al een tijdje en is van plan om nu een versnelling hoger te schakelen. Transferexpert Fabrizio Romano weet dat Lang een toptarget is voor Leeds. Andere Engelse media melden dan weer dat Leeds een hoog bod gaat neerleggen bij Club Brugge.

25 miljoen?

Er is sprake van een bedrag van om en bij de 25 miljoen euro. Het zou gaan om een aanbod dat Club Brugge niet kan of wil weigeren. Hoewel Club zijn goudhaantje liefst nog een seizoen houdt, beseffen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert ook wel dat ze niet 'neen' kunnen zeggen tegen een enorm bedrag.

Volgens verschillende Britse media zal Club Brugge het bod van Leeds United dan ook aanvaarden. De deal is zeker en vast nog niet rond, maar volgens de bewuste bronnen is dat slechts een kwestie van tijd.

Poll: Vind jij dat Club Brugge een bod van 25 miljoen euro op Lang moet aanvaarden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  AC Milan  I  Leeds United

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022