Noa Lang overweegt transfer, Club Brugge kan ongeziene transfersom krijgen

Noa Lang overweegt transfer, Club Brugge kan ongeziene transfersom krijgen
Zaterdag 05 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het is goed mogelijk dat Noa Lang (21) na amper één seizoen alweer vertrekt bij Club Brugge. Het Nederlandse goudhaantje van Club maakte indruk en geniet interesse van teams uit de grote competities.

Andres Dendoncker, de broer van Rode Duivel Leander, werkt als makelaar bij  Wasserman. Dat is het managementbureau dat de behartigen van Lang behartigt. In een gesprek met Krant van West-Vlaanderen geeft Dendoncker aan dat het niet is uitgesloten dat Lang deze zomer andere oorden opzoekt.

Win-winsituatie

“In voetbal is er bij een win-winsituatie altijd kans op een transfer", vertelt Dendoncker. "Noa bevindt zich hoe dan ook in een luxesituatie, want een extra jaar Champions League kan voor hem ook belangrijk zijn", voegt de makelaar er nog aan toe.

(Lees verder onder de afbeelding)

Lang wil naar de top

Het is al langer duidelijk dat Lang een transfer overweegt. De gewezen Ajax-speler is razend ambitieus en wil zo snel mogelijk de top bereiken. AC Milan en Leeds United toonden reeds interesse in de sterspeler van Club Brugge. Vooral Leeds is concreet.

In een ideale wereld houden voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert de 21-jarige Lang nog een seizoen in Brugge. Dan zou Lang over een jaar écht door de grote poort kunnen vertrekken.

Recordbedrag

Al staan ze er bij Club ook voor open om Lang nu al te verkopen. Als er straks een bod van meer dan 25 miljoen euro binnenloopt, is de kans groot dat blauw-zwart toch meewerkt aan een deal. Voor een recordbedrag is alles bespreekbaar. 

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Leeds United  I  AC Milan

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022