'Club Brugge onderhandelt al over recordtransfer van Noa Lang'

'Club Brugge onderhandelt al over recordtransfer van Noa Lang'
Dinsdag 25 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Ondanks een moeilijke periode en stresserende play-offs mag Club Brugge opnieuw terugblikken op een ijzersterk seizoen. Noa Lang (21) was één van de grote uitblinkers bij de landskampioen. En dat zou zo zijn gevolgen kunnen hebben...

Het heeft er immers alle schijn van dat Lang snel gaat vertrekken bij Club BruggeThe Daily Mail meldt dat Club Brugge met Leeds United in gesprek is over een transfer van Lang. De interesse van Leeds is erg concreet en trainer Marcelo Bielsa wil Lang er ontzettend graag bij.

In de voorbije weken werd al duidelijk dat Leeds United om en bij de 25 miljoen euro veil heeft voor Lang. Een aanzienlijk bedrag, maar dat wil niet zeggen dat Club Brugge zeker zal meewerken aan een deal. Bij blauw-zwart willen ze het onderste uit de kan halen als Lang na amper één seizoen alweer vertrekt op Jan Breydel.

Lang sluit niets uit

In de komende dagen zal duidelijk moeten worden hoe ver Leeds wil gaan om Lang los te weken bij de Belgische landskampioen. Lang zelf kijkt de kat uit de boom. De aanvaller is ambitieus en sluit niet uit dat hij deze zomer al een stap hogerop zet.

Poll: Vind jij 25 miljoen euro genoeg voor Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds United

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022