Serieuze ontnuchtering na titel: ‘Club ziet Lang én De Ketelaere vertrekken’

Serieuze ontnuchtering na titel: ‘Club ziet Lang én De Ketelaere vertrekken’
Vrijdag 21 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge pakte donderdagavond de zeventiende landstitel uit zijn bestaan. De tweede op rij ook. Een knappe prestatie, maar de landskampioen dreigt in het tussenseizoen wel onthoofd te worden.

Het ziet er immers steeds meer naar uit dat Club Brugge straks verder moet zonder enkele van zijn belangrijkste spelers. Goudhaantjes Noa Lang (21) en Charles De Ketelaere (20) zouden al op vertrekken staan.

Britse media schrijven al sinds het begin van deze maand dat de toekomst van Lang in de Premier League ligt. De Nederlandse aanvaller zou in de zomer voor een hoog bedrag overstappen naar Leeds United. Dat zou zeker 25 miljoen euro over hebben voor de komst van de Club Brugge-sensatie.

De Ketelaere naar Serie A?

Daar blijft het niet bij. Ook jeugdproduct Charles De Ketelaere begeeft zich naar de exit bij blauw-zwart. In Italië melden diverse bronnen dat De Ketelaere in de zomer zal overstappen naar AC Milan. De Milanese topclub is bereid om ver te gaan voor CDK.

Er is sprake van een transfersom in de buurt van de 20 miljoen euro. Bij Club Brugge zouden ze hun uitblinkers graag nog een seizoen willen houden, maar dat wordt onder de gegeven omstandigheden allesbehalve makkelijk.

Poll: Wat zie jij met hen gebeuren?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Leeds United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024