'Bondscoach Roberto Martínez laat Barcelona vallen voor déze buitenlandse topclub'

'Bondscoach Roberto Martínez laat Barcelona vallen voor déze buitenlandse topclub'
Woensdag 24 februari 2021 - 17:30   I   door Redactie

Dat hij na het EK afscheid neemt van de Rode Duivels, daar gaat iedereen sowieso al van uit. Alleen is de vraag bij welke club Roberto Martínez dan aan de slag gaat. Dat zou wel eens een hele verrassende kunnen zijn.

Wat u mag weten: Beth, de vrouw van Roberto Martínez is Schotse, hij leerde haar kennen in dat ene jaar waarin hij als speler uitkwam voor Motherwell. Wat u moet weten: Beth heeft haar man doen beloven dat ze op een dag opnieuw in Schotland gaan wonen. Wat u hoort te weten: Celtic Glasgow is op zoek naar een nieuwe trainer.

Dit omdat Neil Lennon verrassend zelf ontslag heeft genomen als coach van Celtic. Hij doet dat omdat de achterstand op de grote rivaal Rangers in de Schotse competitie is opgelopen tot achttien punten. En zo komt nu Roberto Martínez in beeld.

Motherwell

Schotse bronnen zijn ervan overtuigd dat de Spanjaard deze unieke kans om zijn vrouw tevreden te stellen niet zal laten liggen. Best een geloofwaardige theorie, ook al omdat Martínez omwille van dat ene jaar Motherwell ook wel een sportieve band heeft met Schotland. En als trainer van Wigan en Everton met Groot-Brittannië in het algemeen.

Daarvoor zou de bondscoach volgens diezelfde bronnen verrassend genoeg zelfs een eventuele job bij droomclub Barcelona - waar zijn naam ook vaak genoemd wordt - laten vallen. Of wat een man uit liefde niet allemaal wil doen. 

TAGS  I  Rode Duivels  I  Celtic Glasgow  I  Barcelona  I  Motherwell

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022