Wordt Wesley Sonck de nieuwe hoofdcoach van KRC Genk?

Wordt Wesley Sonck de nieuwe hoofdcoach van KRC Genk?
Vrijdag 19 februari 2021 - 21:00   I   door Redactie

Het is crisis bij KRC Genk. De Limburgse topclub verloor op het veld van KV Oostende en zal nog moeten knokken om in play-off 1 te geraken. De kritiek op trainer John van den Brom neemt ook zienderogen toe.

Het is tot dusver al een turbulent seizoen geweest bij KRC Genk. Aan het begin van de rit was Hannes Wolf nog T1 in de Luminus Arena, maar na de tegenvallende resultaten werd hij opgevolgd door Jess Thorup. Die besliste echter plots om zelf op te stappen toen hij een aanlokkelijk aanbod van FC Kopenhagen kreeg.

Genk moest snel handelen en kwam uit bij John van den Brom. De ex-coach van Anderlecht begon prima, maar nu ligt ook hij al onder vuur. Genk gleed de jongste weken ver af en dat helpt van den Brom uiteraard niet. De supporters van Genk vragen zich openlijk af of het niet beter is als de coach gewoon vertrekt.

Sonck

"Exit John van den Brom?" en "Hij kan alleen nog bij de amateurs terecht", lezen we onder meer. De nederlaag in Oostende ligt de fans duidelijk nog zwaar op de maag. Iemand anders suggereert dan weer dat Genk voor een verrassende nieuwe coach zoals Wesley Sonck moet gaan. Durft het Genkse bestuur dat aan?

Poll: Vind jij dat Wesley Sonck een kans als hoofdcoach moet krijgen bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024