Club Brugge ziet laatste inkomende toptransfer nog afspringen

Club Brugge ziet laatste inkomende toptransfer nog afspringen
Dinsdag 02 februari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge toonde zich tijdens deze transferperiode erg gretig. De regerende landskampioen haalde gerichte versterkingen, maar nam ook afscheid van enkele grote namen. Op de slotdag van de mercato pakt Club mogelijk nog een allerlaatste keer uit.

Zo doen er geruchten de ronde over een laatste inkomende toptransfer. Club Brugge wil zich nog wat extra versterken en mikt op de komst van nog een winger of een centrale middenvelder.

Mike Trésor Ndayishimiye van Willem II is alvast nadrukkelijk in beeld. Club zou de Belgische belofte-international maar wat graag inlijven. De gesprekken met Willem II zijn aan de gang.

Update 02/01 - 07:00

Club Brugge probeerde op de laatste dag van de transferperiode nog om Ndayishimiye los te weken bij Willem II, maar dat lukte niet meer. De Belgische belofte-international bleef uiteindelijk in Nederland. 

Een streep door de rekening van Club Brugge, dat Ndayishimiye graag naar Jan Breydel had gehaald. Blauw-zwart kon de aanvallende middenvelder aantrekken voor zo'n 3,5 miljoen euro, maar om uiteenlopende redenen kwam het niet tot een deal met Willem II.

Poll: Is dit een gemiste kans voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Willem II  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024