Transfermarkt: Mandzukic naar Club Brugge, Diaby en Odjidja naar Anderlecht?

Transfermarkt: Mandzukic naar Club Brugge, Diaby en Odjidja naar Anderlecht?
Donderdag 03 september 2020 - 21:30   I   door Redactie

Op 7 september opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Veel clubs zijn ondertussen al op zoek naar dat ene ontbrekende puzzelstukje. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons Transfermarkt-artikel!

*Naast Antwerp, zou nu ook Anderlecht op Abdoulay Diaby azen. De ex-spits van Club Brugge mag weg bij Sporting Clube de Portugal.

*Luis Suarez zet zijn carrière zo goed als zeker verder bij Juventus.

*Antwerp is van plan om nog drie nieuwe spelers te halen. Het mikt op gerichte versterkingen.

*Yari Verschaeren komt niet of nauwelijks in actie bij Anderlecht, maar geniet nog steeds interesse van Paris Saint-Germain.

*Club Brugge wil niet alleen een nieuwe spits, maar ook nog een flankaanvaller en een centrale verdediger aantrekken.

*Mario Mandzukic blijkt te duur voor Club Brugge. De Kroaat verlangt een jaarsalaris van om en bij de 7,5 miljoen euro.

*Vadis Odjidja verhuist niet naar Anderlecht. De middenvelder focust op het herstel van zijn knieblessure en blijft bij AA Gent.

*Ognjen Vranjes staat op het punt om Anderlecht definitief te verlaten en terug te keren naar AEK Athene. Een droomtransfer voor paars-wit, dat al lang af wil van de Bosnische verdediger.

*Lionel Messi blijft nu mogelijk toch bij Barcelona. Zijn vader Jorge had een goed gesprek met clubvoorzitter Josep Bartomeu.

*Ryota Morioka geniet interesse van KRC Genk. Of Charleroi de Japanner laat gaan en voor welke prijs, is echter niet duidelijk.

Poll: Wie gaat er volgens jou nog zwaar uithalen op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024