Elke Clijsters over Jelle Van Damme: "Hij weet dat ik dat echt niet wil"

Elke Clijsters over Jelle Van Damme:
Zondag 12 april 2020 - 17:00   I   door Redactie

Sporting Lokeren-voetballer Jelle Van Damme (36) en Elke Clijsters (35) vormden járen een stel, maar in de loop van 2019 beslisten ze om definitief uit elkaar te gaan. Ondanks de huidige coronacrisis is Elke nu opnieuw gelukkig.

Clijsters bouwde een huis en nam nu haar intrek in haar nieuwe stekje. “Ik heb de verhuis helemaal alleen gedaan. Ja, ik ben best fier op mezelf", zegt ze in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “De verhuis was al langer gepland. Mijn huurcontract liep af."

"Ik vond de timing wel fijn, ja. Want ik hoef nu niet te werken – ik werk sinds een paar maanden in een kledingwinkel – en zo was er tijd om in te pakken, te verhuizen en op te kuisen. Ik ben non-stop bezig geweest. Mijn handen liggen open van de Dettol.” (lacht)

"De breuk met Jelle? Daar heb ik niet veel meer over te zeggen"

Aan haar breuk met Jelle Van Damme wil ze liefst niet te vaak meer herinnerd worden. "Daar heb ik niet veel meer over te zeggen. Het lijkt al zo lang geleden. Ik weet alleen dat ik nu gelukkig ben. Ik voel me sterk. Los van mijn angst voor corona zit ik supergoed in mijn vel."

“Ik heb wel meer angst. Volgens mij is dat eigen aan ‘mama’s’. Niet? Ik weet niet altijd waar ze naartoe gaan, en of Jelle even voorzichtig is als ik. Daar maak ik me zorgen over. Hij weet dat, hoor. (lachje) Ik ben ook iemand die daarvoor belt: ‘Ontsmet je handen in de winkel en laat de kindjes in de auto zitten."

"Ga niet om het even waar sporten. En hou afstand.’ Dat is voor Jelle minder leuk, maar als mama ben ik gewoon bezorgder. Ik ben blij dat hij dat begrijpt én er rekening mee houdt. En wat co-ouderschap betreft? Jelle en ik beseffen beiden dat deze situatie alles overstijgt. Dat nutteloze dingen er nu niet toe doen en dat gezondheid het belangrijkste is", besluit Clijsters.

Poll: Vind jij het goed dat Jelle en Elke elk hun eigen weg zijn gegaan?

TAGS  I  Standard  I  Lokeren  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  shownieuws

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023