Bayern München telt Chelsea al uit, Napoli en Barça in evenwicht

Dinsdag 25 februari 2020 - 22:54   I   door Redactie

Bayern München staat al vrijwel zeker in de kwartfinales van de Champions League. Bayern won de heenwedstrijd in Londen tegen Chelsea met 0-3. Napoli en Barcelona speelden 1-1 gelijk.

Napoli kwam een halfuur niet voorbij de eigen helft. Eén keer volstond echter wel. Dries Mertens trapte heerlijk binnen en is zo mede-topschutter aller tijden. Jammer genoeg viel Mertens in de tweede helft geblesseerd uit na een trap van Busquets. Diezelfde Busquets lag met een knappe pass niet veel later aan de basis van de gelijkmaker van Antoine Griezmann. Bij Barça werd Arturo Vidal in de slotminuten nog uitgesloten met een tweede gele kaart.

Bayern nam na de rust afstand van Chelsea. Gnabry scoorde twee keer en een kwartier voor affluiten maakte Lewandowski er 0-3 van. Chelsea beëindigde de wedstrijd met z'n tienen na rood voor Alonso.

Poll: Wie haalt de volgende ronde: Napoli of Barcelona?