‘Olivier Deschacht krijgt erg slecht nieuws van Annelien Coorevits’

‘Olivier Deschacht krijgt erg slecht nieuws van Annelien Coorevits’
Woensdag 15 januari 2020 - 19:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht (38) besliste afgelopen zomer om zijn carrière als voetballer met nog (minstens) één seizoen te verlengen. Deschacht tekende bij Zulte Waregem en vond er het plezier terug. Op privévlak gaat het de ex-speler van RSC Anderlecht minder voor de wind.

Deschacht en zijn vrouw Annelien Coorevits (33) gingen uit elkaar. Tijdens de eindejaarsperiode hoopte Deschacht op een nieuwe kans van Annelien, maar zover komt het voorlopig niet. Dat meldt Dag Allemaal.

Het weekblad kwam te weten dat Deschacht probeerde om Coorevits opnieuw voor zich te winnen, maar dat dat niet is gelukt. "Hun gezinsreisje naar Tenerife met oudjaar was volgens intimi bedoeld als voorzichtige toenaderingspoging. Maar alles wijst erop dat de situatie tussen Annelien Coorevits en Olivier Deschacht ongewijzigd is", schrijft Dag Allemaal.

Geen toenadering

"En dat ondanks zijn opvallende smeekbede", voegt het blad er aan toe. Deschacht probeerde op vakantie de brokken te lijmen, maar dat pakte blijkbaar niet. "Enkele dagen nadat ze terugkwamen van wat volgens intimi hun ‘reis van de laatste hoop’ was, met het gezin en enkele vrienden richting Tenerife, lijkt er te weinig veranderd in hun situatie om van enige toenadering te spreken", benadrukt Dag Allemaal.

Het nieuws wordt ook bevestigd in de entourage van het koppel. De reis naar Tenerife zorgde niet bepaald voor romantiek. Coorevits en Deschacht kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden, maar opnieuw samen zijn zit er niet in. Het koppel is nog niet gescheiden, maar Deschacht kreeg dus wel slecht nieuws van Coorevits.

Poll: Denk jij dat Deschacht en Coorevits ooit opnieuw een koppel zullen vormen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  voetbal  I  shownieuws

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023