'Anderlecht staat op het punt om deze peperdure spits aan te trekken'

'Anderlecht staat op het punt om deze peperdure spits aan te trekken'
Vrijdag 02 augustus 2019 - 16:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht versterkte zich donderdag met Hendrik Van Crombrugge. Een nieuwe doelman heeft Vincent Kompany dus al. Nu is het wachten op een nieuwe spits.

Omdat Kompany niet tevreden was over de spitsen die voorhanden waren bij Anderlecht, vroeg hij aan het bestuur om een 'topspits'. En die topspits hebben ze nu gevonden bij paars-wit.

Volgens Engelse media is Anderlecht van plan om Kemar Roofe (26) weg te halen bij Leeds United. "Dat is de spits van de Engelse tweedeklasser Leeds die vorig jaar - ondanks enkele blessures - clubtopschutter werd. Roofe scoorde 15 keer in 34 matchen. Hij is met zijn 1,78 meter een snelle bewegelijke aanvaller en Anderlecht zou al contact opgenomen hebben", schrijft Het Nieuwsblad.

7 miljoen

"Het contract van Roofe loopt af in juni, waardoor hij een interessante piste is. Leeds wil wel graag verlengen, maar als Roofe niet bijtekent, kan de Engelsman met Jamaicaanse roots vertrekken voor zo'n 7 miljoen. Dat lijkt betaalbaar voor Anderlecht, hoewel ook Glasgow Rangers en West Bromwich belangstelling tonen", voegt de krant er nog aan toe.

Update 2/8 - 16:00

Anderlecht staat opnieuw een stap dichter bij zijn nieuwe topspits. Het Nieuwsblad meldt dat de gesprekken tussen Anderlecht en Leeds de goede kant uitgaan. Dit weekend nog zal Roofe naar Brussel afzakken om medische testen af te leggen. Hij zou 7 miljoen euro moeten kosten.

 

Poll: Denk jij dat dit dé spits is voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Leeds United  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024