Imke Courtois haalt uit naar Ivan Leko: "Je bent een Calimero"

Imke Courtois haalt uit naar Ivan Leko:
Zondag 17 februari 2019 - 17:27   I   door Redactie

Club Brugge maakte zondagnamiddag een statement door KRC Genk met 3-1 opzij te zetten. Club speelde een ijzersterke match en dat zette Ivan Leko na het laatste fluitsignaal maar wat graag nog eens extra in de verf.

Leko beet na de kritiek van de voorbije weken van zich af en benadrukte dat zijn ploeg heel sterk voor de dag kwam. "Ik zei al voor de match dat we vandaag zouden weten wie de beste ploeg van het land is. En kijk. Het is jammer dat het maar 3-1 is. Eigenlijk had het 5-1 of 6-1 moeten zijn, hé."

"Ik zag een grote Wesley, Vormer, Vanaken, Schrijvers en Diatta", haalde Leko vervolgens de loftrompet boven voor zijn eigen team. "De voorbije weken was alles negatief: de coach, de spelers, het veld, ... Alles was een drama", voegde hij er nog aan toe.

"Leko is zo gefrustreerd"

In de studio van Play Sports trokken de analisten grote ogen. "Ik vind dat Leko vandaag een hoog Calimerogehalte heeft. Zo gefrustreerd. En precies of alles van deze ene match afhangt en dat Club Brugge hierdoor beter is dan Genk", merkte Imke Courtois op.

"Wat Leko allemaal oplepelt, dat zouden wij eigenlijk moeten doen", pikte Jan Mulder in. "Wij zouden moeten zeggen hoe goed Club Brugge. Het heeft weinig zin als Leko dat zelf doet. Bovendien begint het na de achtste keer wel pijnlijk te worden."

Poll: Ging Leko hier te ver?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024