'Lukaku ligt overhoop met Pogba en neemt drastische beslissing'

'Lukaku ligt overhoop met Pogba en neemt drastische beslissing'
Donderdag 27 september 2018 - 14:23   I  

Het rommelt bij Manchester United. José Mourinho ligt overhoop met sterspeler Paul Pogba en dat zorgt steeds meer voor problemen in de kleedkamer. Zo zouden Romelu Lukaku en Pogba – in het verleden dikke maatjes – nu zelfs overhoop liggen met elkaar.

Een deel van de spelersgroep steunt Pogba en is niet tevreden met de manier waarop Mourinho de Franse wereldkampioen behandelt. The Daily Mail meldt dat verschillende spelers zoals Anthony Martial, Eric Bailly en zelfs Andreas Pereira achter Pogba staan. Dat ze weinig speelminuten krijgen van Mourinho heeft daar onder meer mee te maken.

Langs de andere kant zijn er ook verschillende spelers die liever niet betrokken geraken in de oorlog tussen Mourinho en Pogba. Zo houden Ashley Young, Nemanja Matic en ook Romelu Lukaku zich ver van de situatie weg. Volgens The Daily Mail zou Lukaku zelfs deels overhoop liggen met Pogba.

Lukaku laat Mourinho niet vallen

Vroeger waren de twee dikke maatjes – Pogba speelde zelfs een erg belangrijke rol in Lukaku’s keuze voor Manchester United. Nu is er echter een serieuze afstand tussen Pogba en Big Rom.

Lukaku wil niet dat de buitenwereld denkt dat hij zijn trainer probeert buiten te werken op Old Trafford. Daarom is hij lang niet meer zo close als vroeger met Pogba. Het is dan ook duidelijk: Mourinho zal het ontzettend moeilijk krijgen om de harmonie in zijn spelersgroep te herstellen.

TAGS  I  Manchester United  I  Rode Duivels

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024