Ronaldo komt na gewonnen Champions League wéér met opmerkelijke uitspraken

Ronaldo komt na gewonnen Champions League wéér met opmerkelijke uitspraken
Zondag 27 mei 2018 - 13:24   I  

Cristiano Ronaldo speelde zelf een bleke wedstrijd in de finale van de Champions League. Het was invaller Gareth Bale die alle aandacht naar zich toetrok met twee doelpunten, waaronder één geweldige omhaal. Toch was Cristiano Ronaldo belangrijk voor Real met zijn vijftien doelpunten in het kampioenenbal.

Na de gewonnen Champions League was Cristiano Ronaldo dan ook euforisch en stelde wel iets heel opmerkelijk voor. “Wie is ook alweer de topscorer?", vroeg hij na afloop in de Spaanse media. "De Champions League zou van naam moeten veranderen en de CR7 Champions League moeten heten. Ik heb er vijf gewonnen en ik ben opnieuw topscorer, dus ik kan niet verdrietig zijn."

Ook over een mogelijk vertrek liet Ronaldo zich uit na de match. Ronaldo laat echter weten dat het gewoon een foute woordkeuze was. “Het gaat nu niet om de persoonlijke situatie van een speler", zei Ronaldo. "Mijn uitspraken zijn misschien uit hun context gehaald, maar ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd."

Poll: Is Ronaldo de beste speler van de Champions League?

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024