Update: Zulte Waregem maakt zich kwaad en krijgt dan toch duidelijkheid

Update: Zulte Waregem maakt zich kwaad en krijgt dan toch duidelijkheid
Maandag 14 mei 2018 - 17:30   I  

Zulte Waregem is al zeker van groepswinst in play-off 2. Het speelt de finale van play-off 2 tegen Sporting Lokeren, maar allereerst volgt er nog de laatste poulematch tegen Lierse SK. Al is het na het faillissement van de club hoogst onzeker of die match wel zal doorgaan. Bij Zulte Waregem zijn het beu en willen ze weten waar ze aan toe zijn.

"Er heerst momenteel nog altijd onzekerheid over de wedstrijd Essevee - Lierse SK (vrijdag 18/05, 20:30) die al dan niet zal worden gespeeld", klinkt het via de officiële kanalen van Zulte Waregem. "De verwachting is dat die wedstrijd niet zal doorgaan. Tot op vandaag heeft de club nog geen officieel bericht ontvangen via de Pro League."

"Wij willen zo snel mogelijk duidelijkheid", zegt CEO Eddy Cordier. Dat ze bij Essevee met vragen zitten, is wel duidelijk. "Het feit dat Hamdi Harbaoui één partij minder heeft om zijn topschutterstitel te verdedigen en dat Sander Coopman zijn schorsing (na de rode kaart op OH Leuven. Bondsparket vordert één speeldag maar Essevee gaat in beroep, nvdr.) zou moeten uitzitten tijdens de finale van play-off 2 op woensdag 23 mei wekt ongenoegen, net als het financieel en commercieel verlies én de geannuleerde supportersacties."

UPDATE:

Ondertussen heeft Zulte Waregem duidelijkheid gekregen. De wedstrijd tegen Lierse van aanstaande vrijdag zal uiteindelijk toch niet doorgaan. 

Poll: Zal Zulte Waregem een Europees ticket afdwingen?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Lierse  I  play-off 2

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024