'Anderlecht ziet sterkhouder vlak voor Standard uitvallen door ziekte'

'Anderlecht ziet sterkhouder vlak voor Standard uitvallen door ziekte'
Dinsdag 08 mei 2018 - 15:45   I  

Voor Anderlecht staat er donderdag een belangrijke wedstrijd op het programma. Het ontvangt Standard in het Astridpark en hoopt de drie punten thuis te houden. Dan is de tweede plek zo goed als binnen en wipt het misschien zelfs over Club Brugge naar de eerste plaats.

Anderlecht zal wel op volle sterkte moeten zijn om een sterk Standard te verslaan. De ploeg van Sa Pinto is dé ploeg van play-off 1 en onderstreepte dat nog met een 5-0 zege tegen Racing Genk afgelopen zondag. Toch is de kans reëel dat Anderlecht Andy Najar moet missen. Niet door een blessure deze keer, wel wegens ziekte.

Zo kwam Vanhaezebrouck met een update omtrent de blessures. Kara en Onyekuru zitten dicht bij een selectie, al wordt Standard wellicht nog iets te vroeg. Ook Najar is onzeker. “Er is veel evolutie bij Kara en Onyekuru, maar Standard komt voor hen wellicht te vroeg. Najar is eveneens twijfelachtig: hij is ziek.” Toch een aderlating, want Najar bewees vorige wedstrijden waarom hij altijd in de basis staat bij Anderlecht als hij fit is.

Poll: Is Najar belangrijk voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Najar

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022