'Vanhaezebrouck kan tegen Club onverwacht rekenen op deze speler'

'Vanhaezebrouck kan tegen Club onverwacht rekenen op deze speler'
Donderdag 03 mei 2018 - 08:44   I  

Zondagnamiddag staat de titanenstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. De zenuwen zullen strak gespannen zijn bij beide ploegen, maar in aanloop naar de kraker kreeg Hein Vanhaezebrouck alvast goed nieuws.

Zo weet Het Belang van Limburg dat Teodorczyk zaterdag opnieuw in België is. De aanvalsleider van Anderlecht vertoeft momenteel nog in Polen, waar hij het verlies van zijn overleden broer Tomasz verwerkt.

Ondanks het feit dat Teo moeilijke momenten achter de rug heeft, wil hij komende zondag graag aantreden tegen Club Brugge. "Lukasz Teodorczyk (26) wil zondag tegen Club Brugge scoren voor zijn overleden broer. In Polen beleeft Teo een emotioneel afscheid van Tomasz, maar zaterdag is hij terug op training bij Anderlecht. Zelfs met slechts één trainingsdag in de benen voelt de spits zich mentaal klaar voor de cruciale titelmatch in Brugge. Als Vanhaezebrouck het nodig acht, is hij klaar", zo schrijft Het Belang van Limburg.

“Mentaal zal Teo zeker klaar zijn voor die topmatch”, aldus zijn makelaar Marcin Kubacki nog in de krant. “Ondanks de moeilijke momenten in Polen liet Lukasz het voetbal nooit los. Elke dag ging hij individueel trainen. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als met de ploeg, maar conditioneel bleef hij in het ritme. Anderlecht kan op hem rekenen.”

Poll: Moet Teodorczyk zondag spelen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Teodorczyk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024