'Club Brugge hakt knoop door over vertrek Nakamba'

'Club Brugge hakt knoop door over vertrek Nakamba'
Maandag 30 april 2018 - 09:15   I  

Club Brugge speelt een goed seizoen en dan is interesse uit het buitenland een logisch gevolg. Het wordt erg moeilijk voor Club Brugge om de ploeg samen te houden. Denswil en Diaby mogen weg van Club Brugge, terwijl Anthony Limbombe houden een verschrikkelijk moeilijke opgave zal worden.

Marvelous Nakamba maakte in zijn eerste seizoen voor Club indruk. De middenvelder zorgt op zijn eentje voor het evenwicht binnen de ploeg en behoort elke wedstrijd tot de uitblinkers bij blauw-zwart. Ook in hem is de interesse erg groot.

Zo werd het grote Liverpool al genoemd, maar die stap is wellicht iets te groot. Zeker omdat Liverpool en het middenveld van de Reds zo goed draaien dit seizoen. Volgens Het Laatste Nieuws  zouden volgens de lokale media Fiorentina en Schalke 04 zich graag versterken met Nakamba.

Liever niet vertrekken

Club Brugge ziet Nakamba echter liever niet vertrekken. Nakamba was dit seizoen van goudwaarde voor Club Brugge en in Jan Breydel hebben ze maar één seizoen kunnen genieten van de middenvelder. Enkel bij een torenhoog bod lijkt Nakamba toch nog te mogen vertrekken.

Poll: Verlaat Nakamba Club Brugge al?

TAGS  I  Liverpool  I   Club Brugge  I   Fiorentina  I   Schalke 04  I   Nakamba

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024