Martinez is duidelijk over Rode Duivel: "Ik neem hem mee naar het WK"

Martinez is duidelijk over Rode Duivel:
Woensdag 28 maart 2018 - 08:30   I  

Roberto Martinez staat voor een loodzware opdracht. Hij moet binnenkort beslissen welke spelers meegaan naar Rusland en welke spelers in België mogen blijven. Geen eenvoudige opdracht, want de Rode Duivels lieten gisteren nog zien dat er heel wat concurrentie is en dat iedereen er wil bij zijn. En dat waren dan nog gewoon de spelers die in actie kwamen.

Er zijn ook nog spelers die niet tot de selectie behoorden, maar die wel kans maken op het WK. Zo is er Benteke, die verrassend niet werd opgeroepen. Ook Nacer Chadli, last van een blessure, was er niet bij. Twee spelers die toch nog steeds kans maken om mee te gaan en de ene zelfs al wat meer dan de andere.

Roberto Martinez is duidelijk. Als Chadli fit geraakt, dan gaat de Belg mee naar Rusland. "In de komende weken moet ik uit 40 kandidaten 23 spelers kiezen. Er zijn nog spelers die er niet bij waren die in aanmerking komen omdat ze een grote rol speelden in de voorronde. Zoals Chadli en Kabasele. Chadli zal over tien dagen kunnen spelen bij West Bromwich. Als hij fit is, dan neem ik hem mee. Hij kan op vele plaatsen spelen, ook op die linkerflank waar we toch niet te veel kandidaten hebben", aldus Martinez volgens Het Nieuwsblad.

Probleem op de linkerflank

De spoeling is dan ook dunnetjes op de linkerflank. Gisteren kregen Carrasco en Limbombe elk een helft om zich te bewijzen, maar hun prestaties waren niet van die aard dat alle twijfels werden weggenomen. Dat zag ook Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad.

"Met Carrasco, wiens mogelijkheden vooral op offensief vlak liggen, op de linkerflank blijft het met vuur spelen. Zeker tegen sterkere tegenstanders dan Saudi-Arabië, die ondanks hun flauwe prestatie op de kant van Carrasco wel voor averij zorgden."

Poll: Zou u een fitte Chadli ook meenemen?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Carrasco  I   Chadli  I   Limbombe  I   Club Brugge

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024