‘Zulte Waregem wil deze speler weghalen bij Anderlecht’

‘Zulte Waregem wil deze speler weghalen bij Anderlecht’
Zaterdag 03 maart 2018 - 07:40   I  

RSC Anderlecht en Zulte Waregem deden in het verleden al meermaals zaken op transfervlak. Zo haalde fusieclub in januari nog Hamdi Harbaoui op bij paars-wit. En nu zijn Francky Dury en co opnieuw van plan om aan te kloppen bij Anderlecht.

Het Laatste Nieuws weet dat Zulte Waregem Idrissa Doumbia graag langer aan boord wil houden. Essevee huurt de 19-jarige middenvelder sinds het begin van het seizoen van Anderlecht en is best tevreden over de vooruitgang die Doumbia boekt. Zulte Waregem zou de beloftevolle speler dan ook graag nog een seizoen willen huren.

In het huidige huurcontract liet Zulte Waregem een optie opnemen die stelt dat het Doumbia nog een seizoen extra kan huren. Eén probleem: die optie vervalt onmiddellijk als Anderlecht zelf op de speler rekent of hem wil verkopen. Ondertussen liet het bestuur van Essevee aan de Brusselse vrienden weten dat Doumbia alleszins nog een seizoen langer in het Regenboogstadion mag blijven. Al is het vooralsnog niet duidelijk wat Anderlecht met de youngster van plan is.

Interessant profiel

Doumbia heeft een interessant profiel. We zullen zien wat mogelijk is”, aldus Zulte Waregem-CEO Eddy Cordier in de krant. Doumbia, die vorig seizoen één keer in de basis stond bij Anderlecht, verscheen bij Zulte Waregem al in 17 competitiewedstrijden aan de aftrap. Daarin vond hij één keer de weg naar de touwen.

Poll: Moet Anderlecht nog een seizoen aan Zulte Waregem verhuren?

TAGS  I  Doumbia  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem  I   Cordier

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024