Oulare: "Bij die club wil ik volgend seizoen spelen"

Oulare:
Woensdag 07 februari 2018 - 16:15   I   door Redactie

Obbi Oulare heeft voor zichzelf uitgemaakt waar zijn toekomst volgend seizoen ligt. Niet bij zijn moederclub Watford. De spits wil bij Antwerp blijven.

"Na dit seizoen loopt mijn contract nog drie jaar bij Watford. Ik heb geen enkel idee wat er mij in die periode te wachten staat. Ik ben eigendom van Watford en ik beslis dus niet alleen. Dat ik nog een langdurig contract hebt, geeft mij wel een vorm van zekerheid", zegt Oulare in Sport/voetbalmagazine. "Maar onbewust ga je je té comfortabel voelen. Je denkt: ik heb nog een aantal jaar te gaanMaar de tijd vliegt. We zijn drie jaar later en het is bij Watford niet verlopen zoals ik het wilde."

Antwerp

"Na een goed seizoen moet je altijd bevestigen. En dat kan het best in dezelfde competitie en bij dezelfde club. In het ideale scenario doe ik er een tweede seizoen bij op Antwerp. Verhuizen betekent opnieuw: aanpassen aan een nieuwe coach, nieuwe ploegmaats en een ander land. Ik wil mij bij een club settelen - zoals elke speler heb ik ook stabiliteit nodig. Soms ben ik het een beetje beu om overal uitgeleend te worden. Veel zal afhangen van de resterende wedstrijden in de reguliere competitie en mijn parcours in de play-offs. Ik moet mijn statistieken opkrikken, maar ik wil niet enkel afgerekend worden op het aantal doelpunten die ik gemaakt zal hebben."

Poll: Doet Oulare er best aan om volgend seizoen bij Antwerp te blijven?

TAGS  I  Oulare  I   Antwerp  I   Watford

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024