Adnan Januzaj maakt zijn keuze tussen de Rode Duivels en Kosovo

Adnan Januzaj maakt zijn keuze tussen de Rode Duivels en Kosovo
Zaterdag 12 november 2016 - 21:38   I  

Officieel is Adnan Januzaj Rode Duivel doordat hij in een wedstrijd met inzet voor de nationale ploeg speelde, maar daar zou verandering in kunnen komen. Hij kan namelijk ook uitkomen voor Kosovo, dat nog maar pas erkend werd door de FIFA. Voor nieuwe landen wordt een uitzondering gemaakt en daarom zou Januzaj dus ook nog voor Kosovo kunnen spelen.

Zo ver lijkt het echter niet te komen. Adnan Januzaj heeft immers een duidelijke ambitie bij de nationale ploeg. "Ik ontken niet dat deelnemen aan het WK 2018 in Rusland een van mijn ambities is", stelde hij in HLN gerust.

Om weer geselecteerd te worden, zal Januzaj wel een hoger niveau moeten halen. "Ik moet mijn niveau terugvinden want ik heb niet veel tijd meer te verliezen. Ik moet tonen dat ik het niveau heb om mij te ontwikkelen bij Manchester United. Ik weet dat er velen aan mij twijfelen maar ik ga er alles aan doen om hen van mening te doen veranderen. Ik ben klaar voor deze uitdaging. Iedereen vergeet dat ik nog maar 21 jaar oud ben."

TAGS  I  Adnan Januzaj  I   Manchester United  I   Kosovo

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023