Antwerp ruikt weer miljoenen: 'Jean Butez heeft akkoord met deze club'

Antwerp ruikt weer miljoenen: 'Jean Butez heeft akkoord met deze club'
Vrijdag 30 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Vertrekt Jean Butez op de valreep nog bij Antwerp? In veel grote competities sluit de transfermarkt al om middernacht. Butez mag vertrekken bij de Great Old, al zal wel de juiste transfersom betaald moeten worden.

Butez stond in het begin van de zomer nadrukkelijk in de belangstelling van Anderlecht. Paars-wit haakte - mede door de hoge transfersom - af. Butez verloor bij Antwerp zijn basisplaats aan Senne Lammens en mag dus vertrekken. Bovendien is dit voor Antwerp ook weer een besparing. Volgens transferspecialist Sacha Tavolieri heeft de Franse doelman een akkoord met een club uit zijn thuisland: RC Lens. Alleen moet Brice Samba dan wel vertrekken, anders gaat een transfer niet door.

Lens is niet de enige club die Butez op de verlanglijst heeft staan. Ook het Engelse Burnley, de ex-club van Vincent Kompany, toont belangstelling in hem. Burnley degradeerde het afgelopen seizoen opnieuw naar de Engelse Championship. Ook daar kan een transfer enkel als James Trafford nog vertrekt. Het beloven dus nog heel nerveuze uren te worden voor Butez en Antwerp.

Poll: Denk jij dat Butez nog weg zal raken?

TAGS  I  Antwerp  I  Jean Butez  I  Burnley  I  RC Lens

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024