Nicky Hayen neemt nu zelf beslissing over ontslag bij Club Brugge

Nicky Hayen neemt nu zelf beslissing over ontslag bij Club Brugge
Zondag 18 augustus 2024 - 21:00   I   door Redactie

Nicky Hayen kreeg het tijdens de afgelopen week zwaar te verduren. Als er verloren zou worden van Antwerp, had hij allicht ontslagen geweest als coach van Club Brugge. Zo snel kan het dus gaan.

Hayen loodste Club Brugge dan wel vorig seizoen nog naar een onverwachte titel, na de 1 op 9 en de verloren Supercup was het krediet van de coach al bijna op. De wedstrijd tegen Antwerp kondigde zich dan ook als erg belangrijk aan voor de toekomst van de trainer.

Gelukkig voor Club Brugge slaagde blauw-zwart erin om het laken naar zich toe te trekken. Dankzij een strafschopdoelpunt in de slotfase van Gustaf Nilsson - zijn eerste voor Club - pakte blauw-zwart de volle buit. Zo kan de druk op Hayen wat gaan liggen.

Hoe denkt de trainer daar nu zelf over? Na al die heisa die hij over zich heen heeft gekregen? "Ik ben blij dat we gewonnen hebben. En ik wil hier zo lang mogelijk blijven zitten", zegt hij aan Het Nieuwsblad. Hij zal dus zeker niet zélf opstappen.

"Ik ben de voorbije dagen niet bezig geweest met mezelf", verrast Hayen. "Dat zou verloren energie geweest zijn, die ik veel beter kon benutten om de ommekeer te bekomen."

Poll: Vind jij Hayen nog steeds de juiste man op de juiste plaats?

TAGS  I  Nicky Hayen  I  Club Brugge

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024