Club Brugge lacht tanden bloot: Sterkhouder weg voor onverwachte jackpot

Club Brugge lacht tanden bloot: Sterkhouder weg voor onverwachte jackpot
Zondag 11 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Na de alarmerende berichten over de daling van de transferprijs van Antonio Nusa drukt Club Brugge heel bewust op de rem. Zo is er geen sprake meer van een snelle afhandeling van die transfer.

Voor Club Brugge hoeft Nusa op dit moment helemaal niet weg. Hij hoeft niet absoluut verkocht te worden. Bovendien zou dan het risico te groot zijn dat hij onder een bepaalde prijs weg moet en dat is voor Club echt niet aan de orde.

Blauw-zwart houdt vast aan een transfersom van minimaal 30 miljoen euro. Club is er ook van overtuigd dat met het nodige geduld Nusa alsnog voor de jackpot zal verkocht worden. Dat vertrouwen is groot en bijgevolg mag Nusa ook alleen weg bij een niet te weigeren bod.

Komt dat er deze zomer niet, blijft Nusa gewoon. Dat enorme bod zal er in principe in de toekomst wel nog komen als de Noor zich verder blijft ontwikkelen. Een berekende gok, heet zoiets. Club kan vanwege zijn financiële mogelijkheden zo'n gok ook wel perfect nemen.

Als Nusa straks vertrekt voor 30 miljoen euro of meer, is dat alvast lik op stuk voor de criticasters. Velen verwachten immers niet meer dat Nusa voor zoveel geld zal vertrekken.

Poll: Denk jij dat Nusa voor 30 miljoen euro of meer zal verkocht kunnen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024