Koude douche voor KAA Gent: 'Toptalent spreekt vertrekwens uit en duidt nieuwe bestemming aan'

Koude douche voor KAA Gent: 'Toptalent spreekt vertrekwens uit en duidt nieuwe bestemming aan'
Maandag 05 augustus 2024 - 22:00   I   door Redactie

KAA Gent verloor al Tarik Tissoudali en Julien De Sart, maar daar lijkt het niet bij te blijven. Zo staat Matias Fernandez-Pardo in de belangstelling van Southampton. De jonge Belg heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur en hoopt dat de deal er gaat komen.

Eerder weigerde Gent nog een bod van tien miljoen euro van de Italiaanse subtopper Lazio voor de linksbuiten, maar de kans is groot dat hij toch andere oorden gaat opzoeken. Zo weet Sasha Tavolieri te melden dat de aanvaller hoog op het verlanglijstje staat van Southampton.

Volgens de transferjournalist zouden de eerste contacten tussen beide clubs al gelegd zijn. De Engelse club is zogezegd ‘verliefd op het profiel’ van de negentienjarige Fernandez-Pardo. Verder wil de speler zelf ook erg graag naar Engeland verhuizen.

Fernandez-Pardo speelt sinds 2020 voor de jeugd van Gent. Hij werd destijds weggeplukt bij de jeugdopleiding van het Franse Lille. Voor de eerste ploeg van Gent speelde hij op zijn jonge leeftijd al 24 wedstrijden. Daarin scoorde hij negen doelpunten en gaf hij ook twee assists.

Poll: Wat moet Gent doen met Fernandez-Pardo?

TAGS  I  Gent  I  Matias Fernandez-Pardo  I  Southampton  I  Tarik Tissoudali  I  Julien De Sart

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024