Jesper Fredberg weet wat hem te doen staat: 'Speler uit JPL solliciteert openlijk bij Anderlecht'

Jesper Fredberg weet wat hem te doen staat: 'Speler uit JPL solliciteert openlijk bij Anderlecht'
Zondag 04 augustus 2024 - 12:30   I   door Redactie

Anderlecht heeft heel wat Denen rondlopen in de club. Met hoofdtrainer Brian Riemer en CEO Sports Jesper Fredberg heeft het twee belangrijke Denen op bestuurlijk vlak, maar ook in de spelerskern is, of beter was, er heel wat Deens volk te bespeuren.

Vorig seizoen behoorden Thomas Delaney, Kasper Schmeichel, Anders Dreyer, Mads Kikkenborg én Kasper Dolberg allemaal tot de selectie van paars-wit. Met Schmeichel en Delaney verloor het twee van zijn Denen, maar mogelijk komt daar nu alweer een nieuwe bij.

In een gesprek met Gazet van Antwerpen liet Westerlo-middenvelder Nicolas Madsen zich uit over een transfer deze zomer. De Deen kan naar verluidt rekenen op interesse uit Engeland, waar Coventry City hem op het verlanglijstje heeft staan, maar ook een transfer naar Anderlecht sluit hij niet uit.

Op een vraag over de Deense enclave bij Anderlecht en of hij als Deen een transfer naar Brussel niet ziet zitten, luidt het antwoord van Madsen als volgt: "De Deense connectie bij Anderlecht versterken? Dan moeten ze bellen hé”, is hij duidelijk. Jesper Fredberg weet dus wat hem te doen staat.

Poll: Zou Madsen een goede versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Kasper Dolberg  I  Anders Dreyer  I  Nicolas Madsen

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024