Sam Gooris razend op Ben Crabbé: "Het heeft me diep geraakt"

Sam Gooris razend op Ben Crabbé:
Donderdag 01 augustus 2024 - 10:00   I   door Redactie

Deze zomer maakt Sam Gooris, de schoonzoon van Jean-Marie Pfaff, weer furore in 'Tien Om Te Zien' met zijn aanstekelijke zomerhit 'Arrivederci'. Maar naast zijn muzikale successen deelt Gooris ook opmerkelijke persoonlijke verhalen. Onlangs deed hij een straffe onthulling over een incident met Ben Crabbé.

Op 10 mei 2000, de geboortedag van zijn dochter Shania, hoorde Gooris op de radio een opmerking van Ben Crabbé die hem diep raakte. "Shania? Wat is dat nu voor een naam? Ze hadden haar beter Svenneke genoemd", zei Crabbé. Gooris, die op weg was naar het gemeentehuis in Brasschaat om zijn dochter aan te geven, voelde zich beledigd en woedend.

"Ik was zo trots als een pauw op mijn pasgeboren dochter. Maar na de woorden van Ben was ik razend. Echt, ik had bijna mijn stuur uit de auto getrokken", herinnert Gooris zich. De zanger was vastberaden om Crabbé ter verantwoording te roepen. "Ik heb Ben toen via via gewaarschuwd dat ik hem wel zou vinden. Dat was niet netjes van mij, ik weet het, maar we hebben het uiteindelijk achteraf uitgepraat. Nu komen we goed overeen."

Dit voorval is niet het enige waarbij Gooris zijn beschermende aard toonde. Hij had ook een aanvaring met Herman Brusselmans over soortgelijke opmerkingen. "Mijn kinderen konden toen niet voor zichzelf opkomen, maar nu wel. Ze zijn 22 en 24 jaar, maar je moet kinderen niet belachelijk maken", aldus Gooris in Primo.

TAGS  I  Sam Gooris  I  Ben Crabbé

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024