'Gent verraadt transfer van absolute sterkhouders na opvallende actie'

'Gent verraadt transfer van absolute sterkhouders na opvallende actie'
Woensdag 31 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Jordan Torunarigha op interesse kan rekenen van het Italiaanse Monza en de Engelse clubs West Ham en Crystal Palace. Niet veel later lijkt Gent een transfer door middel van een opvallend feit te bevestigen.

Zo zit de Nigeriaan niet in de selectie voor de Europese wedstrijd tegen Vikingur. Gent won de heenmatch in de kwalificatie voor de Conference League met 4-1 en moet donderdag de klus definitief zien te klaren. Het zal daarbij niet op centrale verdediger Torunarigha kunnen rekenen.

De 26-jarige Nigeriaan lijkt volop bezig te zijn met een transfer af te ronden. Hij heeft nog maar één jaar contract in Gent, waardoor ze hem daar deze zomer het best verkopen willen ze nog een transfersom verdienen aan hem. Bij Gent hopen ze vijf miljoen euro te vangen.

Wie nog ontbreekt in de selectie is Andrew Hjulsager. De Deense aanvallende middenvelder lijkt niet meteen geblesseerd te zijn en dus is de kans groot dat ook hij aan een transfer denkt. Eerder was al bekend dat hij de club mits een goed bod mag verlaten. Ook hij heeft nog maar één jaar contract.

Poll: Moet Gent hun contract verlengen?

TAGS  I  Gent  I  Jordan Torunarigha  I  Andrew Hjulsager

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024