Transferbom in de JPL: 'Anderlecht kaapt speler in extremis voor de neus van KAA Gent weg'

Transferbom in de JPL: 'Anderlecht kaapt speler in extremis voor de neus van KAA Gent weg'
Dinsdag 30 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht wil KAA Gent ‘verlossen’ van een aanslepend transferdossier. Aimé Omgba wordt al weken gelinkt aan een transfer naar Oost-Vlaanderen, maar uiteindelijk deden de medische testen NAC beslissen om Omgba toch niet naar Gent te laten verhuizen. Nu willen ze in Brussel profiteren.

Het is een ware transfersoap geworden. Omgba, een 21-jarige spelmaker, stond de laatste weken meermaals dicht bij een transfer naar Gent, maar telkens deed zijn huidige werkgever NAC in extremis moeilijk. Uiteindelijk leek de deal er dan toch te komen, maar deze keer stonden medische problemen een overstap in de weg.

Het zou gaan om een operatief goed te verhelpen kwaaltje. Wat het probleem juist is, is niet bekend. Toch wilden ze bij Gent de transfer gewoon laten doorgaan, maar dat was niet naar de zin van NAC, die de stekker uit een mogelijke transfer trok.

Het Nieuwsblad meldt nu dat Omgba nog steeds op een transfer aast, maar volgens de krant trekt niet langer Gent aan zijn mouw, maar wel Anderlecht. Bij paars-wit zoeken ze alternatieven voor Dennis Praet en Christian Eriksen. Zij lijken steeds verder verwijderd te staan van een transfer naar Brussel.

Poll: Moet Gent Omgba stilaan vergeten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Gent  I  Aimé Omgba  I  NAC  I  Christian Eriksen

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024