Christian Eriksen komt zelf met belangrijk nieuws over transfer naar Anderlecht

Christian Eriksen komt zelf met belangrijk nieuws over transfer naar Anderlecht
Dinsdag 30 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht wil deze zomermercato stunten met de komst van Christian Eriksen. De Deense spelmaker van Manchester United heeft nog maar één jaar contract in Engeland waardoor enkele ploegen zijn beginnen lonken. Onder meer Anderlecht en Ajax zijn geïnteresseerd.

Eriksen was vorig seizoen allerminst basisspeler bij United. In totaal speelde hij 22 wedstrijden in de Premier League. Daarin scoorde hij één doelpunt en gaf hij twee assists. Doordat hij nog maar één jaar contract heeft en hij geen belangrijke speler is, werd er gekeken naar een nieuwe club.

Anderlecht wordt gelinkt aan hem, maar de Deen zelf komt nu met slecht nieuws: "Ik heb nog één jaar contract dus volgens mij ben ik nog één jaar speler van Manchester United. Ze hebben mij niet verteld dat ik moet vertrekken, ook niet dat ik kan verlengen”, vertelt hij tegen de Engelse pers die op bezoek was bij de stage in Amerika.

De 32-jarige middenvelder is naar eigen zeggen nog erg gelukkig in Manchester en lijkt van plan zijn contract uit te doen: “Dat betekent dus dat ik nog een jaar heb en ik voel me goed. Mijn familie voelt zich ook goed in Manchester en United is een mooie club.” Op die manier lijkt Eriksen een transfer uit te sluiten.

Poll: Is Eriksen volgens jou haalbaar voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Manchester United

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024