Wouter Vrancken geeft dé reden aan waarom hij voor Gent koos en niet Club Brugge

Wouter Vrancken geeft dé reden aan waarom hij voor Gent koos en niet Club Brugge
Dinsdag 23 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken werd nog voor het einde van vorig seizoen verrassend de nieuwe trainer van Gent. Bij Genk liep het achter de schermen niet meer zoals het hoorde en dus besloot Vrancken andere oorden op te zoeken. Gent kwam daarbij als ideale oplossing, al had het niet veel gescheeld of hij had bij een andere club getekend.

“Net voor de play-offs verscheen er in de pers dat er troubles waren met Genk. Dan is alles op gang gekomen”, begint Vrancken zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws. “Vier clubs  hebben dan naar mijn makelaar gebeld.” Het zou gaan om Gent, Club Brugge, Royal Antwerp en Hajduk Split.

Uit het fraaie lijstje koos hij uiteindelijk voor Gent. De reden? Eigenaar Sam Baro: “Hij is 'echt' als persoon. Snap je?”, getuigt Vrancken. “Je kan heel 'to the point' met hem praten. Zonder tralala. We hebben geen halfuur over het financiële gebabbeld. Om maar te zeggen... Onze visies kwamen op alle vlakken overeen.”

Naast de goede band met Baro was ook het feit dat hij bij Gent ooit speler was een belangrijke reden om voor Gent te kiezen. “En natuurlijk kende ik als speler mijn mooiste periode bij Gent. Op en naast het veld. Dat speelde natuurlijk mee”, vertelt hij tot slot.

Poll: Heeft Gent met Vrancken de juiste man op de juiste plaats?

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  Gent  I  Genk  I  Sam Baro

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024