Wouter Vrancken laat geen spaander heel van Dimitri de Condé en Peter Croonen: "Onmogelijk"

Wouter Vrancken laat geen spaander heel van Dimitri de Condé en Peter Croonen:
Dinsdag 23 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken verhuisde op het einde van vorig seizoen erg verrassend van Genk naar Gent. De trainer verliet de Limburgers onder niet de beste verstandhouding. Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich nu uit over de controversiële overstap naar Oost-Vlaanderen.

Vrancken laat eerst en vooral verstaan geen contact meer te hebben met technisch directeur Dimitri de Condé of voorzitter Peter Croonen, al is hij daar niet rouwig om: “Neen. En dat hoeft ook niet. Er zijn dingen gebeurd waardoor het onmogelijk was om verder te gaan”, vertelt hij.

De hoofdcoach betreurt hoe de zaken gelopen zijn, maar bij Genk blijven was geen optie: “Ik had graag het seizoen uitgedaan, omdat we twee jaar hard gewerkt hadden met de spelersgroep. Dat was niet mogelijk”, klinkt het verwijtend aan het adres van het Genk-bestuur.

Toch heeft hij ook goede herinneringen aan zijn periode in Genk: “Er werken ook veel fijne mensen in Genk die ik niet zal vergeten. De supporters hebben me altijd gesteund. Daar ben ik hen dankbaar voor. Hoe mijn vertrek daar is gelopen, vind ik jammer. De mensen die het moeten weten, weten wat er is gebeurd”, besluit hij

Poll: Kan Vrancken met Gent opnieuw een prijs winnen?

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  Gent  I  Genk

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024