Transferoffensief is nu helemaal ingezet: 'Fredberg pakt plots uit met meerdere aanwinsten'

Transferoffensief is nu helemaal ingezet: 'Fredberg pakt plots uit met meerdere aanwinsten'
Dinsdag 23 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht hield het tot dusver erg rustig op de transfermarkt. CEO Sports Jesper Fredberg wist nog geen inkomende transfer binnen te halen, maar wellicht komt daar vandaag verandering in. Volgens SudPresse kan Jan-Carlo Simic dinsdag al voorgesteld worden.

Simic komt over van AC Milan. De centrale verdediger maakte vorig seizoen nog zijn debuut voor de eerste ploeg van Milan en wist toen ook meteen zijn eerste goal voor de Italiaanse topclub te maken. Een half jaar later maakt hij de overstap naar Anderlecht.

Verder wil Fredberg zo snel mogelijk Ludwig Augustinsson naar de club halen. De Zweedse linksachter werd vorig seizoen gehuurd van Sevilla, maar Anderlecht wil langer met hem door. Vanuit Spanje kwamen alvast de hoopgevende signalen dat er gewerkt wordt aan een akkoord.

Tot slot kwam maandag het nieuws dat Anderlecht een bod heeft neergelegd bij Lech Poznan met de bedoeling Filip Marchwinski naar Brussel te halen. La Dernière Heure weet dat de Poolse club niet moeilijk zal doen, al moet Fredberg wel met een beter bod uit de bus komen.

Poll: Gaat Anderlecht kostbare punten laten liggen aan het begin van het seizoen door het uitblijven van versterkingen?

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024