Club Brugge in de zevende hemel: 'Toptarget spreekt transferwens resoluut uit'

Club Brugge in de zevende hemel: 'Toptarget spreekt transferwens resoluut uit'
Vrijdag 19 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

De interesse van Club Brugge in Hugo Siquet is menens. Het was eerder al geweten dat Club een nieuwe rechtsachter wilde inlijven en dat Siquet een van de opties was om de positie in te vullen. Sasha Tavolieri weet alvast dat de interesse wederzijds is.

De Belgische transferjournalist claimt dat de speler van Freiburg, die vorig seizoen nog uitgeleend werd aan stadsrivaal Cercle Brugge, erg graag voor Club Brugge zou spelen. Volgens hem is Club nu hard aan het doordrukken om de transfer effectief rond te krijgen.

Naar verluidt zou er een bedrag van om en bij de vijf miljoen euro gemoeid zijn met een eventuele transfer. Dat is volgens Transfermarkt precies de marktwaarde van de eenmalig Rode Duivel. Freiburg betaalde twee en een half jaar geleden nog 4.5 miljoen aan Standard voor de jonge Belg.

In Duitsland wilde het echter niet meteen lukken en dus besloten ze hem daar uit te lenen. Dat deden ze het voorbije anderhalf jaar zoals gezegd aan Cercle Brugge. Voor de Vereniging kwam Siquet in totaal aan 51 wedstrijden. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij vijf assists.

Poll: Stel dat ze allebei in topconditie zijn: wie zie jij het liefst op de rechtsachter bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hugo Siquet  I  Cercle Brugge  I  Freiburg

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024