Leegloop bij Club: 'Nicky Hayen gooit al deze spelers eruit'

Leegloop bij Club: 'Nicky Hayen gooit al deze spelers eruit'
Maandag 15 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft er een zware week op zitten. Trainer Nicky Hayen matte zijn spelers volledig af op de zomerstage in het Nederlandse Sint-Michielsgestel, maar ook naast het veld wordt het nakende seizoen voorbereid. Bij Club moeten ze vrezen voor heel wat vertrekkers.

Club haalde met Gustaf Nilsson en Christos Tzolis al twee aanvallende krachten en speurt de transfermarkt af naar nog enkele versterkingen die de aanval iets kunnen bijbrengen. Door de weelde voorin denkt Het Nieuwsblad dat sommige spelers hun conclusie zullen moeten trekken.

De krant weet dat verguisde spelers als Roman Yaremchuk en Kamal Sowah zeker mogen vertrekken, maar daar zal het niet bij blijven. Zo werd Philip Zinckernagel al nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer en heersen er ook twijfels over de toekomst van Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen.

Nusa zit bijvoorbeeld in een vormdip. De Noorse flankaanvaller stond recent nog dicht bij een miljoenentransfer naar Brentford, maar die overstap ketste op het nippertje nog af. Wellicht is Club, mits een mooi bod, bereid om zijn goudhaantje deze zomer alsnog te laten gaan. Ook een mooi bod op Skov Olsen lijkt slechts een kwestie van tijd. Op die manier wacht Club nog een drukke zomermercato.

Poll: Wie moet Club absoluut behouden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa  I  Andreas Skov Olsen  I  Nicky Hayen

zondag 25 augustus 2024

zaterdag 24 augustus 2024

vrijdag 23 augustus 2024

donderdag 22 augustus 2024