Nederlanders halen KRC Genk volledig door het slijk: "Zo wil je toch niet winnen?"

Nederlanders halen KRC Genk volledig door het slijk:
Zondag 14 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Nederlands bekerwinnaar Feyenoord en KRC Genk namen het zaterdag tegen elkaar op in een oefenwedstrijd ter voorbereiding van komend seizoen. De Rotterdammers wisten de partij met 3-1 te winnen, al was niet iedereen bij Feyenoord tevreden over hoe Genk soms iets te hard in de tackle ging.

“In het begin is het ok, maar na de vierde of vijfde harde tackle denk je: what the fuck, het is maar een oefenmatch", is doelman Timon Wellenreuther, die recent nog een verleden had bij Anderlecht, bij Voetbalzone allerminst opgezet met de manier waarop de Limburgers voor de dag kwamen.

“Natuurlijk wil je de match winnen, maar niet op deze manier”, gaat de Duitser verder. “Dat heb ik ook een paar keer gezegd, maar aan het einde ging dat dan beter”, zag de doelman tot slot dat Genk tegen het einde van de match iets minder fel de duels inging.

Toch hadden de keiharde tackles ook gevolgen voor Feyenoord. Zo moest sterspeler Quinten Timber, die het EK nog maar net miste met een blessure, opnieuw geblesseerd naar de kant na een fel duel met Genk-speler Ibrahima Sory Bangoura.

Poll: Moet je je als ploeg tijdens een oefenmatch inhouden?

TAGS  I  Feyenoord  I  Genk  I  Quinten Timber  I  Ibrahima Sory Bangoura

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024